Vart är "ahaaaa"-upplevelsen?!

Heyheyheeey!

Jag fick rida Harald idag. Gick inte speciellt bra, men inte speciellt dåligt heller. Tro om jag är nära ett trappsteg? nivet, då det känns varken bra eller dåligt tills man får dendär "Ahaaaa"-upplevelsen? Sedan går det smidigt tills nästa trappsteg då det börjar om. Jag tycker att jag sitter för snett, benen helt fel, händerna inåt osvosv. Det blir inte som jag vill och jag krampar i händerna. Det blir bättre får vi intala oss! Hur som haver så jobbade vi med öppna och felställd skänkelvikning.

Tänkte ju rida Maje då jag kom hem. Men, det började regna då jag var vid banan rba precis. Wtf?! Regn?! WEI! INGEN SNÖ!! Jajaaaa, mina brudar ville in redan vid 8 då jag gjorde stallet. Så, jag tar nog in dem lite tidigare idag. Det dör dem inte av.

Jo, pratade med Ingela om Doris allafall och hon kom fram till att det nog var dags att ta en titt på sadeln igen. Hoppas hon har någon ledig stund till övers nudå innan hennes Bebis kommer! För då blir det fullt upp kan jag tänka mig!

Nä, nu ska jag ner och börja plugga.. Lika bra att göra allt så fort som möjligt så jag slipper göra det på lovet! Vad tror ni om det? Kommer jag att lyckas?! Intervjuerna i samhälle tar jag under lovet. För då ska vi äta middag hos moster och Per. Så då kan jag intervjua han, blir ju perfekt eftersom han inte ens kommer härifrån!

BYE!
RSS 2.0