Vi tar ett steg till

Tänkte att ni kanske vill följa mig i mitt otursträsk? Ja, ni får ta del av det ändå.
Mamma ringde veterinären och sedan mig. Doris är mindre svullen än igår och ögat rinner inte. Veterinären tyckte att vi skulle fortsätta smörja med salvan och avvakta tills imorgon. Är hon inte betydligt mycket bättre imorgon så ska vi ringa igen. Tur att jag är rik! Eller hur var det nu igen? Vi tar ett till steg ner i trappan i träsket. Jag ser bottnen faktiskt, snart går jag där. Wihoo..
Går snart in på 4:de timmen. 5 kvar. Snart halvtid. Åååååå, jag vill hem. Kommer att be till Han där uppe hela dagen så kanske Doris öga är fit 4 fight ikväll.. Jag blir så irriterad. Alltid är det något.. Snart får Doris bo i en bubbla med madrasser i och såklart utan sömmar. Det låter som en plan.
Nu har all snö tinat regnat bort här uppe i lilla Härnösand. Men lika glad är jag för det! Jag skulle faktiskt kunna säga att jag hatar snö. Det kommer alltid för mycket av den. Det räcker med 5cm. Max 1dm. Och alla ni som vill åka slalom/bräda osv. ÅK TILL FJÄLLEN MED ER!
Tack för mig och på återseende. Ni lär få ett argt eller glatt inlägg senare under dagen. Kanske en bild på Doris gammöga också..
BYE!
RSS 2.0