Julstök

God afton!

Idag har jag inte gjort många knop. Eller? Sov som en galning till 10:30, sen vaknade jag och slog in julklappar och grejsade här hemma. Ut i stallet och rida på Doris som va riktigt fin i formen idag! Eller ja hela hon va trevlig! Och dom 3 första försöken på bytena satt som en smäck! Sedan försökte Doris förekomma mig och byta med Travsteg mellan. Så hädanefter; går det att byta 2ggr direkt efter varann utan travsteg, gå vidare till förvänd direkt. Testade lite jobb på volten i hörnet som för Sonny. Gick inge vidare alls. Så det lämnade vi och red skänkelvikningar och längningar. Hon längde skitfint 2 långsidor! Hon blev inte snabbare i takten utan sköt på med bakbenen och tröck fram sig, kul! Jag längtar tills tävlingsäsongen börjar!!

Har bakat också. Saffransgifflar och nötformarna. Det andra hann jag inte med! Nu ska vi klä granen. Men mamma lyckas inte så bra med ljusen. För Håkan har hämtat en biff till gran! Men snart så, varde ljus!

Imorgon är det julafton. Min plan är att göra stallet innan vi ska käka lunch 11 inne hos farmor. Sedan ska vi hem hit och fika till Kalle anka! Mot kvällningen blir det massa god julmat!


BYE!

RSS 2.0