Tuttsvett!

Här står jag. I badrummet. På g in i duschen. Har ridit två hårda dressyrpass. Svettig som ett as! Men hästarna behövde det. Speciellt den där gamlingen.. Hjälp vad hon INTE tar mina hjälper! Eller så är det för att Belissima är så himla känslig som de känns så. Ska testa rullsporrarna imorgon och se om jag får mer aktivitet i dom där bakbenen på tanta! Red galoppdelarna som dom ligger i MSVC programmen. Stadigt! Men det är inte MSVC form på henne. Tänkte även testa rida på kandaret här i helgen tror jag! Var längesen nu. 

Belissima tog fattningarna asbra idag. Och hon blev lugn efter några galopper. Men hur FAN ska ja kunna sitta så still som Ingela säger? Det rör sig supernycket i galoppen! Vi kämpar vidare. Jag längde stiglädren ett hål. Kändes bättre faktiskt! Har fasen träningsvärk i röven, låren, ljumskarna och ja.. Bäckenet. Om man kan ha de? Det gör ont ialf, så nått kom jag åt på mig själv;) 

Imorgon är det fredag. SKÖNT!! Dressyr även då för båda tror jag. Så känner jag om dagens jobb gjorde något bra. På lördag kan det bli uteritt minsann! Alternativt söndag och vila lördag. Doris är så mjuk och fin i ryggen nu då hon inte jobbar alla dagar i veckan och fått tagit det lite lugnare i sommar. Vi får se om jag lägger om hennes veckor från 6dagar i veckan till 4-5. Jag ska suga på den karamellen en stund!

Imorgon och i helgen ska jag FROSSA!! Sen blir det 4v utan socker osv.. Men de ska nog gå det med! Finns ju frukt att käka om de skulle krisa;)

Nä fyfan vad jag luktar svett. Tuttsvett också tom! Fyfan, hua. Usch!

BYE!
RSS 2.0