Kvällsuppdatering

Jaa, då har man alldeles precis nyss kommit in.

Åt och vilade en stund. Sedan ut och mocka och rida. Det blev dressyr med lite nommar idag. Alltså markarbete;P Men det gick sjukt bra faktiskt! Hade ju 2 bommar på banan sedan i lördags då jag hoppade. Så jag använde mig av dom och red in mot dom i trav, fattade galopp direkt efter och gjorde en stor volt för att sedan komma tillbaka på bommarna i galopp och ut. Gick jättefint första och andra gången. Efter det började hon öka och blev hetare och hetare. Men kul var det iaf! Imorgon ska jag rida efter skolan. Sedan skritta ut på Maje. Tänkte ta en barbacka tur=) Idag gick jag en liten sväng i paddocken med henne. Tränade lite HorseManShip. Maje följer ju mig redan överallt men jag kände för att göra något som hon tycker är lätt och kul nu som start=) Jisses så glad hon blev!

Nu sitter jag här och kollar på Idol. Vilken tycker ni är bäst? Jag har absolut ingen favorit. För det slutar alltid med att han/hon åker ut. Så jag dissar allihopa;P Kan kännas lite hårt men så är det!

Körde även lite bil. Ner till mormor och hämtade hö. Backade tom sjukt mycket idag. Sedan, när jag nästan var hemma. I en liten trång uppförbacke så mötte jag en bil! Det visade sig vara Håkan så det var lugnt. Körde in på sidan lite vackert sådär och väntade tills han kört förbi. Sen hörrni, kom det kluriga. Start i uppförsbacke som alla säger ärså klurigt. Men iinte då! Kung som jag är så klarade jag det galant. Inget jävla kärringstopp här inte! Blev dock rivstart så bakdäcken spann lite. Hahaha! Fan vad jag och mamma skrattade^^ Så nu kommer nog mamma köra med det också.. "Stanna här i backen och kör igen" . Men det är bra träning. Jaja, nu måste jag tjata lite på mor. Måste ner till far och hämta kläder osv. Vill ju inte gå naken till skolan imorgon!

Bye!
RSS 2.0