Blablabla

Det är turbulenta tider i mitt liv just nu! Kommer berätta allteftersom saker och ting klarnar upp sig!

Doddo(Jaros nyaste smeknamn) har varit hos veterinären. Jag är inte nöjd med deras undersökning. Dom ignorerade vår remiss. Vi fick lite smärtstillande för han har en förkylning, ont i halsen. Jajust, så jag for alltså 30min för att få reda på det? Dom gick inte ner och kollade luftstrupen. Han blev pigg av medicinen han fick äta i 8dagar, antiinflammatorisk. Kastade i sig maten och var hur pigg i ögonen som helst, som en helt annan hund. Ville leka och härja och greja.
Och min veterinär här i stan sa att jag skulle återkomma om Jaro blir "som vanligt" igen. Dvs nedstämd, dålig på att äta osv. För han var Inte spec glad över att dom ignorerade hans remiss.
Han slutade äta medicinen för 2 dagar sen. Och vet ni? Han börjar återgå till sitt vanliga sovande jag, ursäktar sin existens. Vem ska jag stämma för detta då? Dom kan ha ignorerat en grej som kan göra att Jaro får hjärtproblem. Då jävlar.
Lilleplupp efter hemkomst. Han tål inte det lugnande medlet dom får, han överreagerar och blir i princip döende då dom ger han det. Dom kunde inte ta blodprov då han sov, för han hade i princip ingen cirkulation i benen. Resten av dagen/kvällen hade jag en hund som denna. (Jag höll ju inte på att skratta ihjäl mig då jag kollar ut genom fönstret och ser att han skulle pinka, lyfter på benet och tippar omkull, hahahah!)


Doris är.. Inte sig själv. Hon har ömmat till och från i ryggen. Blivit mer och mer lättstressad vid arbete=svettas lättare=ovanligt. Hon avlastar vänster bak väldigt ofta, mer än hon brukar. Hon tar ibland ett längre steg med vänster fram och flyter gärna ut med vänster bog liksom. Och idag, fick hon tvärknäpp i skallen och VÄGRADE fatta vänster galopp. Vilket är hennes lätta galopp. Jag gjorde allt rätt, verkligen allt. Försökte fatta på olika sätt. Ibland tog hon den, men bara två språng sen börja hon studsa och byta till höger. Fick till en lugn vänster 60m sen gav jag mig. Ja, hon har även tappat rygg till och från. Alltså hon bär sig liksom inte som hon ska. Idag var första gången under hela vår tid tillsammans som jag upplevde att hon HÄNGDE i mina händer. Och då red ja på kandaret liksom, de om något får man KÄMPA för att hon ska suga på det. Men idag löddrade hon som en tok ur käften. Så med detta sagt så kommer vi nog jogga och lösgöra. Ska förhoppningsvis hinna med ridhuset både lördag och söndag. Har blivit lite dressyr på sistone! Blir ju så då banan är isig och det inte finns bra ridhustider. 

Jaja, jag har jättemycket att stå i denna helg. Sjukt proppat schema kan jag ju säga. Men det blir lugnare snart, hoppas jag! 

Har även börjat käka B-Forte, nå B vitamin. Har haft stickningar å skit under fötterna de senaste dagarna. Känns då jag går, OCH även då ja ligger på rygg i sängen, det stramar även då i fötterna. Så googleade och hittade massa symptom för B12, som stämmer in på mig. Bl.a. Nedstämdhet, trötthet, stickningar i händer/fötter, hjärtklappning, andfåddhet osvosv.

Jaja nu vet ni hur läget ligger till! Blablablablablablabla hejdååå!

BYE!
RSS 2.0