Det finns frisyrer också finns det frisyrer

Under helgens tävlingar gjorde jag något för första gången under våra två år som vi tävlat. Det slog mig nu, att vi bara tävlat sen 2012. Det känns mycket längre?! 2år. Det är ju ingenting egentligen! Jaja, lite ot där. Tillbaka till ämnet. Alltså. Jag köpte mig en donut och testade att ha det i håret. Ja, ingen riktig då såklart. Måste införskaffa fler hårnålar med bling osv. Kanske något pärlband man kan ha runt. Eller någon fin hårsnodd med blommor på. Ja, lite olika saker helt enkelt. För det var så simpelt att få till en hållbar frisyr att rida i. Fläta tävlar jag inte med. Inte vanlig svans heller. Brukar oftast rulla håret i en boll, snodd runt och hårnät över. Detta lär jag aldrig göra igen, inte på tävling.





Detta går även supersnabbt att fixa bara till vardagsträningen. Bara sätta upp, i med lite bling och spraya hårspray över hela kalaset. Det ser lite mer anständigt ut faktiskt. Eller varför inte sätta den lite högre och bara ha den på jobbet? En bra lösning för en bad hair day helt enkelt!

I lördags efter tävlingen rockade jag tävlingsfrisyren på Coop.

Igår svängde jag ihop denna inför träningen tex. Flätar man håret runt bollen så ser det ännu lite spexigare ut än om man bara virat det som jag gjorde i helgen.


BYE!
RSS 2.0