So every day she puts on her smile

Idag är det fredag!! Och jag bryter nästan ihop då jag försöker planera dagen. Hur fan ska jag hinna allt?! Den som lever får se, brukar dom säga. Dom som vet.

Torsdag igår och hoppträning. På framtid ingen gick det så jäkla bra! Och jag börjar mer och mer konstatera att dressyrsadeln inte sitter riktigt okej. För jag får mycket mer rygg i hoppsadeln. Så dressyren ska vi kolla upp och kanske få testa en annan. Bytlåna liksom! Köpte den ju trots allt för flera tusen. Men jaja, åter till träningen. Framtid ingen gick jättebra, måste verkligen sitta i och rida henne i galoppen för då får hon en helt annan tretakt och blir luftigare. Ingela tyckte att vi utvecklats väldigt mycket, iaf Doris kropp. Nu har jag henne i ramen direkt i värmning. Bakbenen är med och hästen sitter ihop. Nu börjar vi kämpa med nästa problem, högerställning/formning och min kassa ridning i höger varv. Ska åka och kolla upp hur jäkla sne jag egentligen är också. Vi tränade vinklar igår. Doris blev väääldigt taggad men va ändå kontrollerbar. Sista gången vi hoppade vinkeln så kokade det över i hennes hjärna så hon kunde inte ens fatta galopp. Men, jag väntade ut läget och rullade på på en volt i vinkeln före hindret. Och när det kändes bra så hoppade jag, och jag la till lite skänkel mest för att hon tvekade en hundradels sekund, då sköt hon iväg som skjuten ur en kanon! Helveteska vad fort de IFK din där 2 sprången innan hindret! Men jisses så kul det var. hon gjorde även ett klockrent byte i en av vinklarna. Hon landade i höger och för att jag skulle hinna svänga så kortade jag henne väldigt mycket eftersom hon brukar sticka efter hinder, och vips så bytte hon till vänster! Hon börjar hajja grejen med byte. Tror jag. Ska börja leka mer med det senare.

Idag ska jag köra Maje och rida Doris, laga mat och handla, packa, åka och kolla på lite roliga prylar. Och jag vet inte hur jag ska hinna. Det låter kanske inte mycket men allt jag ska göra kommer ta tid. Speciellt kikandet på prylar då det är 30min resväg dit.. Jaja, mamma kanske kan assista lite!

Nu är strax fikat slut. Ni har blivit väldigt många som kommer in och kikar. Så jag ska färska bli bättre på att blogga några ggr om dagen.

BYE!

RSS 2.0