Men bläääeh

Godafton! Idag är en trött dag. De senaste nätterna har inte bjuppat på bra sömn. Snällt!

I helgen är det Tivoli, fylla blir det väl då kan jag tro? Det visar sig?

Var till Birsta idag med Mami och Håkan. Jag hittade 2 kammar till håret och ett par shorts. Allt under 100-lappen. Hittade VÄRLDENS SNYGGASTE JÄVLA JACKA på Carlings. Den kostade 500kr. Jag hade 492kr på kontot. Blir man nå förbannad eller? Ge mig ett jobb, tack!

Men innan Birsta var jag på skolan och snackade skit och åt 1/4-dels äpple i en halvtimme. Onödigt! Hem och käka frulle och sedan ner till mormor vid 11 och släppte ut kvigorna på bete. Helvetessatan vad dem sprang. En kviga hoppade över tråden 2ggr! Jävla ånglokskviga. Helvete vad fläskig hon var.. Fast ändå inte fläskig, utan mer... Grov, jävligt bastant.

Kom hem från Birsta jäkligt sent. Var hemma vid 5, kastade i mig käk och släppte ner hästarna till betet. Järnet ut och tvätta bilen, nu skäms jag inte över att köra i den längre. Skönt! Drog in på Klassens brännbollsträning till halv 7 och hade med mig Maxa. Alla var jättefaschinerad över att hon lubbade och hämtade bollen så snabbt. Hon skulle lätt vara med i laget. Jaja, vårat lag är faktiskt bra! Om de träffar bollarna dvs......... Imorgon är det upp till bevis ute på Smittaa! Mösspåtagning är det imrogon med, sooooft! Undra vafasiken det blir för väder dårååå..

Vad gör jag nu då? Jo, jag har precis blivit klar med alla uppgifter. Förutom en rapport som jag ska fixa till lite snabbt och skicka in. Det blir fint deh! Ska strax lubba ut och plocka in Brudarna, så efter det fixar jag rapporten. det skulle sitta fint med en kall Burk-Cola nu.. Blää-eh...

BYE!
RSS 2.0