Bildbomb..

Goddag. Eller inte så god heller. Har jätteont i ryggen även idag. Vettetusan.. Men jag läste någonstans att man belastar ryggen minst då man ligger ner. Så jag försöker att röra mig så mycket jag kan i den utsträckning det går, och ligga istället för att sitta. Det funkar faktiskt. Problemen kommer ju då man sätter sig här och ser ut som en mupp! Men, jag måste ju informera er om min fantastiskt roliga vardag!

Idag började jag 08:00. Kom till skolan 08:55, KUUNG! 5min tidig, det var längesen jag var det!! Går till salen och ser en lapp "Indval-07 bild, Konsthallen 08:00. HAPP, jäääärnet upp till bilen, på med music och softkörde till Konsthallen. Vi bestämde litt osv. Ska även vidareinformera informationen till Erika och Frida. Men det kan jag göra sen! Ni kommer på vår visning va? Klart!

Äckligt böghungrig är jag med. Kom på migsjälv med att inte ha ätit sen halv 8 imorse. Jag börjar tappa kontrollen känner jag, inte braa inte braa. Skulle ju ha haft en Lunch-date med PellieBoii, men eftersom jag slutade vid 9 så orkade jag inte vänta till halv 11.

Pluggade lite religion då jag kom hem. Klar med 3/4 krior nu! Sedan har jag lite i samhällebajset kvar, rapporten tog jag hem. Så den tänker jag göra klar och skicka in samtidigt som alla andra uppgifter. Vill ju att gubben ska hinna rätta allt! Sen så ska jag fixa intervjuerna i tekniska-kommunikationen och plugga litt konstruktion. Det sas att vi hade prov på måndag?! Wtf!?

Håller på att lägga över bilder från mobilen. Så ni får en bildbomb lite senare!



BYE!
RSS 2.0