"Lunchrast" i solen

Vilket underbaaaaaaaaaaaaaaaaaaart väder det är ute! Så sjukt varmt och skönt! Nu hoppas jag hatt Marié ligger ute i MIN solsäng och pressar. Annars blir jag tamigsatan elak! Tog en kall Cola och satte mig på en trästol i dörröppningen på andra sidan huset så att säga. Fin lunchrast vill jag lova! Kan ju tala om för er att mina ben blev färgade efter 15min. Tänk er då om man hade kunnat drage på sig litt Cocosolja och pressa järnet på solsängen vid någon fin vattenhåla?! Naturligtvis så regnar det till helgen (Y), Just my luck!
Men nog om det vackra vädret.......... Nu har vi passerat halvdag! Inte länge kvar tills man får bli fri för dagen! Ska väl ut och gå en sväng senare med Jaro så man får röra på sig lite. Inte bra för ryggen annars!
Idag ska jag faktiskt lägga mig tidigt. Bilen kommer stå parkerad på gården från det att jag kommer hem, tills dess att jag ska åka imorgonbitti. Det låter som världens plan, tycker jag!
Har fått världens låt på hjärnan. Coconut Tree... Nivet? Mohombi? Helt galet. Partylarty.. Hmmm, bra idé! Fest i helgen?!
BYE!
RSS 2.0