Det var ett tag sedan sist.

Nu var det länge sedan minsann! Men, jag och alla djuren lever. Är bara lite mycket om dagarna. Allt som ska fixas osv!
Red lektion förra veckan både onsdag,torsdag och fredag. Hoppade i söndags och hon var jättetrevlig! I början var hon jättesnäll, sen blev det KAOS, och efter det var hon KANONFIN! Askul! I måndags så skrittades hon och tisdags joggade vi med lite bommar. Igår hade vi hopplektion och det må jag säga att det gick helt okej. Hon drar lite efter hindrena och bryter. Men det är inget om man jämför med vad hon gjorde förut. Då hon drog iväg i skengalopp över 1 markbom. Det va ju kul! Nu drar hon inte mot hindret, och inte efter. Hon liksom.. slängtravar för hon inte riktigt orkar hålla ihop. Men det kommer, det kommer!

Idag vet jag inte vad jag ska göra med henne. Det är klubbkväll på granngården, så ska passa på att bränna ner och köpa lite foder då de liks är slut. Och sen kanske vi drar in till ridskolan och rider efter sista gruppen 21;30. Det blir nog bra, tänkte bara jogga igenom henne och känna lite.

Imorgon ska det ju bli ett jäkla busväder, klass 2 varning babblad alla om. Jaha, so what?! Perfekt anledning för att sitta innne och pilla nevelludd. Eller städa sadelkammaren. Täckena som flyttats om måste vikas ordentligt.

Måste ta mig tvärs för att åka och hälsa på min goda vän Stefan också så han får trixa med datorn. vem vet, jag kanske har en egen dator snart. Blir brabraa, och alla mina bilder som ligger i dendär dumburken som vägrar funka! Kaaaanooon!

Idag får Jaro stå för bilderna.













BYE!
RSS 2.0