Bilder från en saknad tid

Jisses, längesedan man satt vid en dator märker jag!

Hur simmar läget? Fint. Bra. Egentligen helt okej. Funderar och grubblar och funderar lite till. Usch och fyy. Det är kanske inte så bra egentligen? Men vad gör det? Det tycks ju inte märkas så himla tydligt ialf! Jisses, förvirrade?!

DampDoris har värsta såret på bakbenet och jag har precis börjat rida henne lite smått efter drygt 1veckas vila. Ingelas sadel är huuuur skön som helst. Hoppas Doris kan ha den bara! Vore ju kanon!

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva. Känner ingen lust alls att blogga. Helt ärligt alltså. Tycker inte ni också det? Att då saker och ting inte står rätt till, då vill man egentligen inte göra något alls? Jo, klart ni gör!

Imorgon är det möte på Miroi. Eller ja.. Introduktion? Klockan 3. Vem fasiken kom på att det ska vara mitt i dagen? Jaja, jag rider väl före helt enkelt. Vet inte alls vad jag ska göra. Dressyr eller kanske en uteritt? Känns dock lite osäkert att rida ut på en häst med hur mycket överskottsenergi som helst. Helst med tanke på att hon är rädd för grisjäveln.. Jag ska nog förgifta den. Helt klart. Jävla buksvin.

Känner världens abstinens.. Efter... McFlurry DAIM. Japp. Det är sant. Jag lovar. Eeehja.

Låg och tänkte på världens drygaste sak inatt då jag inte kunde sova. Vet ni vad? Jo, nu ska ni få höra. Våran laptop är ju helt kopajko(trasig). Inte okej. Vet ni varför? För att på den datorn har jag så sjukt mycket bilder. Speciellt på MajeGumman. Tider som aldrig kommer bli desamma igen. Jag vill ha dom. NU. Jag SKA ha dom. Helt klart. Jag ska bannemig tala med mor om att lämna in skiten så DatorNissar får plocka ut allt nödvändigt. Kosta vad det kosta vill. Jag ska ha dom. Har värsta planen på hur mitt blivande rum ska se ut. Så.. JAG BEHÖVER BILDERNA! Sådeså.

Nä, nu ska jag "surfa vidare".


Mitt liv/mitt hjärta/mitt allt får stå för bilden idag

BYE!
RSS 2.0