TickTick är vårat nya smeknamn på Fixa!

Kom hem för en stund sen efter tårtätande hos FridaHo! Trevligt! God tårta med, lyxx!

Jag borde egentligen sova meeeen.. Jag är INTE trött. Hjälp mig att vända tillbaka dygnet! FAN, nästa torsdag börjar skolan. Jag längtar INTE... Jaajaaa, imorgon kommer Frida hit. Sedan mot kvällen så käkar vi oss feta av middagen, chips, COLA, glass och kanske godis om jag inte äter upp det ikväll! Vi ska även kolla läget på någon fest? Jag förblir nykter hela kvällen!

Ganska komiskt, jag sa till mamma "Är det lugnt om jag lånar bilen imorgon?". Vet ni vad jag fick för svar? Jo detta "Igen?!". Haha, jaaa lilla mamma. Har jag någon egen bil eller? NÄE! Vem fel är det? INTE mitt iaf! Haha.. Jaa, pappa var ju på G att fixa grejor till bilen. Men nu har han vips ångrat sig! Så vet ni vad han ska göra nu? Istället för att beställa hem en ny fläkt, så ska han modifiera om allt. Men hörrniii.. Det gick ju inte? Såå, min bil rullar väl lagomt till sommarlovet! Jag kommer låna mammas bil i tid och otid, så hon blir irriterad över att inté få ha bilen ifred. JA! Så ska jag göra! Nu jävlar ska jag börja använda mina sociopat-skills på mina föräldrar! För nu är jag less!

TickTick har också börjat lägga sig sent! Hon brukade alltid gå och lägga sig med mamma vid 11-12. Men nu ligger hon här i soffan bredvid mig! Så söt hund alltså. Tänk er att man har handflatan uppåt(mot taket), kliar med fingrarna(i luften dåraaa), vet ni vad gullhuvet gör? Hon viftar sådär mesigt på svansen och lägger sedan hakan på fingrarna så man kliar hon! Mihi, det ska jag göra som ett trick!

Fixa aka TickTick delar ofta soffa med mig!


Sitter just nu och kollar på film. Beck-Advokaten, med lillebror. Rätt bra, kan den dock utantill MEEEEEEEEEEEEEEEN Det bjuder jag på! Nu ska jag fortsätta se filmen, dricka cola osv. Sedan borsta tnderna, kleta av mig smink och smörja in naglarna. Måste ju peppra med näring nu innan jag ska måla dom imorgon! Frida, du får hjälpa till att välja någon utpekande färg!

BYE!

RSS 2.0