Kvällen innan avfärd

Dålig uppdatering har sina förklaringar! Har haft fullt upp! Så även idag. Förstår inte varför jag köpte en kaffe nu innan ja parkerade i soffan. Rätt dumt. Jaja. En kaffe kvällen innan avfärd mot Friends borde jag ju få unna mig efter en dags slit!

Igår hade Doris spa-dag. Vi tog en promenad på typ 40min och sedan fick hon stå med spikmattan och sen övningar och lite knåd på röven. Tycker hon känns för spänd i rumpisen faktiskt! 
Ibland så ställer Doris sig helt jävla fuckat, man kan tro att hon är "lealös"(led lös på "norrländska")



Idag for vi in till klubben och red igenom henne. Inget avancerat, och jag red på träns. Hon kändes med mig trots vilan dagen innan. Joggade och hon hade trevlig takt. Skolor och skänkelvikningar. Sueprfin var hon! För att vara uppvärmning, kändes inte lika kantigt och hackigt som det kan göra ibland. Hade varmare täcke då jag red idag, kanske var därför, vem vet? 

Galoppen kändes bra. Lät henne rulla på först för att komma igång i kroppen. Sedan efter pust testade vi allt möjligt. Eller ja, förvända på stora och små volter. Enkla byten. Gjorde inga flygande byten då hon börjat flippa. Sedan vart hon väldigt tråkig i takten. Alltså hon typ pinnar på i traven, så jag rider hellre galopp. Men tvinade mig själv att tvinga henne att hitta en bra takt. Och tänkte på att tänja frambenen. Gick riktigt bra! Men satan var ont i magmusklerna jag får! Men då vi kände oss klara för dagen så skrittade vi av.

Därefter for vi hem till Världens bästa Fanny! Alltså den tjejen! Skulle ha duschat Doris på klubben, MEN eftersom ridskolechefen valde att totalt skita i att ställa upp (frågade i torsdags inte fått svar ens) och låna ut spolspiltan så lånade Fanny ut sin! Måste dock ge cred till ordförande för klubben som dock gav godkänt för bad. Detta var efter jag pratat med Fanny, så det var ju supersnällt av henne. Men ridskolechefen ger jag inte mycket för. Så Doris fick sig ett bad. Och satan vad skitig hon var, helt galet! Sedan på med massa täcken och låta henne torka någorlunda innan vi åkte hem. 


Packade allt jag ska ha med mig imorgon. Träns, täcken, foder osvosvosvosv. Så imorgon behöver jag bara borsta av Knasen sedan göra henne klar och åka, skönt! Har inte bestämt om jag ska knoppa eller ej. Lutar åt ej faktiskt;) vi åker hemifrån runt 7. Och då plockar vi upp Jossan i Sundsvall sedan bär det av, mot Friends! 

BYE!
RSS 2.0