Summan av kardemumman

Jag har ett tag haft lite dåligt samvete över att ja inte bloggat den senaste tiden. Men hade ni vetat varför jag inte orkat, hade ni nog förstått. Och igår, då jag gick in och läste Fridas blogg så ser jag till min lättnad att även hon inte alls bloggat mycket de senaste månaderna. Så summan av kardemumman är då alltså att det inte gör ett jävla piss! Så det är ju brabraa!
Igår blev det.. Dressyr med lite bommar. Började ju såklart regna just då jag satt upp på Doris. Eller DD som en ung herre en gång sa! Jag kan inte påstå att det gick bra. Men däremot så kan jag påstå att det gick mindre bra. Jag tror på träningsvärk sen söndagens fina pass. Så vi bråkade lite igår och sen sänkte jag kraven till basic. Då gick det lättare. Galoppbommarna är inga problem och hon länger ut sig bra. Kunde korta upp henne igen efter bomserien. Så på torsdag kör vi nog lite anridningar och kanske någon studs. Är sugen på att åka inoch träna på klubben på fredag då det finns en timme ledigt i ridhuset på kvällen. Men vi får se. Träningsupplägget blir då såhär denna vecka;
Måndag; Dressyr/markarbete
Tisdag; Vila
Onsdag; Dressyrträning på ridskolan
Torsdag; Markarbete mot hoppning
Fredag; Dressyr/jogging inne på klubben alternativt Vila
Lördag; Hoppning
Söndag; Uteritt
Då får hon två vilodagar. Vilket är behövligt. Muskler byggs under vila!
Vad ska jag då göra idag? Då Doris vilar? Joni, jag ska greja på i stallet i vanlig ordning. Städa ska jag göra. Ser bedrövligt ut (tycker jag). Fick min lön idag. Så nu har ju halva flygit iväg. Räkningar är mindre roligt. Har bestämt mig för att skära ner på allt onödigt denna månad, och bara köpa sånt som jag måste ha. Tex inte åka in på Shell och köpa en Japp till middag utan ta en tomat då jag kommer hem istället. Smart va?!
BYE!
RSS 2.0