Svammel!

God afton! Jag lever och hästen lever!
 
Idag var planen att känna igenom henne lite inför morgondagens lektion. Jättefin i skritt och trav. Jobbade massa skänkelvikningar och hon fick verkligen sträcka ut och korsa benen. Så hon blev riktigt loss och fin! I galoppen fick hon rulla. Det märks direkt då man inte ridit dressyr på någon dag. Så det blev lite övergångar och jag försökte även jobba fattningar. I vänster fick jag till dom  så hon stannade i låg form. I höger så sätter hon sig lite för mycket så hon blir hög, eller så tappar hon rygg/bakdel och blir hög. Det är lite olika. Jag försökte vara noggrann. Tänka på mina hjälper och verkligen sitta över till höger. Men jag gav upp efter att jag lyckats med en. Så då travade vi av. Hon var rätt springig, så jag fick verkligen tänka på att jag satt stadigt, att hon inte rubbade mig i min lättridning. Tillslut så kom vi till läget där hon blir lite rebell och försöker maska, springa, maska, springa, slå med huvudet osv. I det läget ska jag bara vara stadig och fortsätta min lättridning och driva med skänkeln i takt. Och se, Doris gav med sig! Hon hittar jättetrevlig takt i höger trav, men vänster sitter det fast i. Så jag ska prata med Ingela imorgon. Kanske lyckas jag få upp henne på Knorr? Det vore rätt intressant, det var ett tag sedan hon satt upp nu! Jag tror hon ridit Doris 2 gånger, eller 3. Annars är det jag, me and my self som ridit Doris. Och det har ju gått bra det med! Måste även höra med henne om sadeln. Den skaver igen, vilket den iofs alltid gör på hösten och våren. Det är precis som att Doris vinterpäls är sjukt känslig. Får se var hon säger, skulle ha stoppat om den. Men det är en chansning, och vad ska jag ha om sadeln inte passar efter omstoppning? Åh, jag blir galen.. Doris har sådan vacker rygg. Eller exteriör över huvudtaget! Vi gör det bästa av situationen!
 
Jaja, tog en kvällspromenad nu såhär på kvällen. 5,5km på 48minuter isch. Helt okej tempo! Men nog har man tappat lite. Nu är det slut på fusket, och jag min tjockis ska tillbaka till 56kg, thats it! Där får jag vara nöjd. 
 
Imorgon ska jag kriga på jobbet. Hugaligen. Jag vill ha semester och bara göra roliga saker. Man kanske skulle ha vunnit en miljon? Eller varför inte 3 när vi ändå håller på?
 
Nu ska jag dricka upp mitt te, kanske ska ta och käka lite tonfisk? Har inte ätit spec mycket idag kom jag på.. Tonfisk är magert också, så jag borde la inte bli fet av det tycker jag! Sedan är det bara duschen kvar.
 
I helgen far vi till Falun! Ska bli så skönt att komma bort och andas lite! Jag har massa saker på inköpslistan! Nu gäller det bara att jag sköter mig, så Karln vill skämma bort mig lite! Skämt och sido, jag har varit duktig denna månad och dragit in allt onödigt slöseri, så jag har råd att unna mig saker nu! Ett par vantar och en klocka ska jag köpa, så sjukt snyggt med klockor. Jag tänker mig en silvrig, rätt stor, med lite diskret blingbling på. Tro om jag får unna mig naturgodis också, det är jobbigt att köra bil så långt!;) Hjälp vilket svammel..
 
Hon är ju så satans snygg den där Doris så jag dör ju lite varje gång jag ser na!
 
BYE!
 
RSS 2.0