Tid.. Fördriva.. Segt...

Kärleksdravvellåtar går på repeat! Ja, Frida har skönsång här! Arne Qvick - Rosen, Roy Orbison - Unchained Melody osvosv.

Vi klev bannemig upp riktigt tidigt idag! Klockan halv 3! Ja, sent tycker ni. Jamen vafan är det för mening att vara vaken då det är så kallt ute? Juste, knip igen då.

Vi tnkte plugga igår men det gick inte pga diverse saker. Blev litt krisigt där ett tag! Vi gjorde absolut inget. Frida sov, typ. Drog in till staden och tjänade storkovan där. 175riksdaler för att skjutsa 2 vänliga själar från "GamlaJet" till Bion, varav 25kr var för den gudomliga värmen i bilen. Den ni! Sug på den, ja inte den den. Utan den.

Idag händer det grejer. Vi ska duscha. Ja, inte tillsammans. Så ni kan ju dra slutsatsen att vi inte är medlem i gruppen "Spara vatten duscha tillsammans", på Facis. Men ja, vi ska bli fräscha efter en dags arbete. Vi har skottat fram parkeringen. Ja, och nu för en stund sedan kom pappa med traktorn. Lämpligt va?!

Aja.. Nu ska vi fördriva tid.. Frida ska sjunga och jag ska.. Fördriva tid........................................................

BYE BITCHES!
RSS 2.0