Träsktrollet.

Okej, iogår hade jag fan inte tid att blogga. Dagen började sämst men slutade bäst! Kommer att berätta det i inlägget. Så ni får läsa allt helt enkelt! Ska försöka att inte skriva så jäkla långt men orden i skallen bara rinner ut i fingrarna och ner på tangenterna som sedan gör avtryck här i bloggen. Snabbt förklarat hur det går till då man skriver blogg helt enkelt;P

Jaja, gårdagen gick ganska så snabbt efter lunch. Jag och Frida gjorde Carro och Erika sällskap upp till Maria och satt sedan där tills Erika och hennes mor gick in och ägda lilla kärringen. Medans jag, Carro, Frida och Erika satt och väntade på att Jasmine skulle komma ut från Maria så ser vi dagens klockrenaste människa. Hon traskade över hela skolgården som var oskottad istället får att ta gångvägarna som man skulle gå på. Nä, hon korsade dom och gick på gräsmattan som man normalt gör på sommaren. Haha! När hon hade nått Bhuset så skrattade alla så vi var nära att dö, jag sa då "Det klockrenaste ore ju om hon gick tillbaka samma väg!". Vad tror ni hände efter en sisådär 5min? JO, hon kommer ut genom dörren och börjar gå samma väg tillbaka. Vi trodde att hon skulle vara så smart så hon åtminstone gick i dom spåren hon gjort tidigare, men inte då. Hon plöjde sig ett nytt spår helt enkelt! Deni!
Jaja, MickeT:s lektion gick förvånadsvärt snabbt och lika glad var jag för det! Då skolan var slut fick jag mig en promenad ner till farsans garage nere vid Butik Klöver. Så jag fick mig lite motion jag! Vi for hem och fixade mat åt lillen för att sedan åka järnet upp till mamma och hämta transporten.
Väl inne på ridskolan så var det ju teori. Vi pratade om Hästens utbildningsskala, och duktig som ajg är har jag varit på alla teorier så det var en lektion full av repetition för mig! Fast lika bra är det! Så nu fick jag 2 likadana papper hem till min hästpärm. Vi gick ut i ridhuset och kikade lite på hästarnas form, lösgjordhet osv. Det är lättare att se från marken om hästen går rätt än från ryggen. Fast det kanske är rätt uppenbart? Jaja, jag tycker det var en bra lektion! Vi var fan 6 stycken! Rekord!
När jag kom hem så åt jag köttfärssåsen som blev över sen i måndags. Faaaan vad gott det var! Upp till mamma igen och ut och hämta in hästarna vid 10. Då fick jag för mig att jag skulle klippa Maje. Skulle bara testa om skären var okej att använda så drför tänkte jag bara klippa ena sidan av halsen. Sen blev det hela halsen. Sen blev det hela "frammen". Men där slutade jag faktiskt. Maje stod och njöt då jag klippte henne. Skönt att bli av med lite päls?;D Fick sedan något dmapryck och skulle testa om mitt lilla träsktroll Doris tillät att jag klippte henne. Sist var då vetrinären skulle klippa fram frysmärkningen, vilket resulterade i att hon blev hur jävla galen som helst. Me jag gick in, startade maskinen, hon luktade, jag stängde av, la den mot hennes hals, hon brydde sig inte, startade den, ingen reaktion. Kung än så länge! Så jag bestämmer mig för att klippa frysmärkningen. Och vetni? Det gick kung! Hon brydde sig inte alls! Så fram med en godis och massa berömmmm! Tror inte hon fattade varför, för hon såg på mig som om jag vore stans största idiot! Snäll häst? Ja, "bara" lastningen kvar då! Det ska gå. Träsktrollet kanske fattar nu då hon ser att Maje åker iväg och sedan kommer tillbaka. Maje kanske berättar att det är askul på ridskolan? Man kan ju hoppas. Mitt alldeles egna lilla träsktroll!
   

Idag började jag 12, slutade 20 över 1! SKÖNT! Hem och tänkte rida ut på Maje. Klockan var 2 och jag hade precis fikat, så jag skulle ut och rida! Men så såg jag på köksbordet mitt lilla projekt..  Sadelöverdraget. Jaaamen, jag nålar ihop skiten sen går jag ut. Sagt och gjort, jag nålade. Jaamen, jag syr det så jag har det klart. Sagt och gjort, jag sydde ihop skiten. Jaamen, jag klipper rent kanterna sen går jag ut! Sagt och gjort. Jag klippte och klippte.. Jamen, jag nålar så jag kan sy fållan sen. Sagt och gjort. Jag nålar lite till. SEN, sneglade jag på klockan. OMG 3!! Ut och mockade + gick en sväng med hundarna. Sen skulle jag ner till mormor och äta kyckling! Så det var mörkt då jag kom hem. Jaaja. Smart Sandra, smart. Så nu har jag precis gjort klart båda sadelöverdragen och kikar på Navy CIS. Ska väl plugga lite matte med. Har skummat igenom alla A-uppgifter och ska strax fråga mor om hjälp! Fattade dom jag kollade på men nu fastnade jag på någon som inte är logisk för 5 öre. MatteC suger=) Sen har vi ju matteD och E kvar då! Sen jävlar kan jag bli bankchef och dra in fett med pengar! Eller? Aja, plugg vare ja!

BYE!
RSS 2.0