"Men Sandra, vad du svär!"

Idag är en riktig hat-dag. Jag hatar onödiga bilresor. Verkligenverkligen hatar. Jag hade kunnat ridit med Linnéa istället för att åka till Birsta. Eftersom den tydligen var jääääätteviktigt att åka på Biltema först så kom vi upp till Dilles klockan 5min över 3. När tror ni dom stängde? Jo, KLOCKAN 3. Kan ni gissa om jag var något förbannad eller?! Så min tripp till FittBirsta var onödig. Så jävla ovärd! Ont i rygghelvetet har jag med. Kan fan inte sitta på ett enda jävla sätt utan att det gör ont. Grejen var ju att dom inte ens hade alla jävla grejor som skulle köpas på Biltema. INTE EN ENDA JÄVLA PRYL!!!!

Jag är inte på humör för att rida. Inte för att plugga egentligen men vafan gör gör det nu så har jag skiten gjort. Jag hatar, verkligen hatar skolan. Och vintern! När första snön faller så får jag världens jävla ångest. Fråga mig inte varför men sepe är det iaf. Min lillebror sitter iaf och pluggar han med.

Sen är jag så jävla less på att vi ska äta så jävla sent på dagarna hela jävla tiden. VI äter fan aldrig före 5. Vet ni hur äckligt jävla störande det är?! Fan, fasta mattider tack! Men nä, sådana finns icke! Då kan man ju lika gärna gefan i att äta med. Fast det kan man ju fan inte heller. Jag får daaaaamp!

Folk säger att jag svär så himla mycket och nu när jag läst detta inlägg så förstår jag varför.. Men intefan tänker jag påverkas av det. Jag svär för att förtydliga mina åsikter så att ni kära läsare verkligen förstår hur jag menar=)

Nä, jag säger som farfar "Helvetessatans helvetes jävla helvete!"

BYE!
RSS 2.0