Blandat skit.

Här sitter ajg ensam i min ensamhet med en kopp te. Det går bra att byta ut Colan nu faktiskt! Jaag har inte druckit cola sen i tisdags, då var det ett glas och det var inte ens gott! Den ni! Idag dricker jag svart te som är smaksatt med mango och peach. Jäkligt gott vill jag lova er!

skolan idag, var den rolig? NEJ. Meningslös. Ungefär "Hej kom och hjälp mig". Så kändes det. Teknisk-kommunikation som vi skrev en reflektion på, HÅL FRÅN 9:35 TILL HALV 12:20! Maten gick att äta, laxburgare.. Ja det dög. Med massa sås! Hmmm, religionen var rolig som vanligt! Ett ämne som jag faktiskt tycker är intressant. Underligt... Nu tänker ni säkert "Men gah, religin som bara handlar om hinduism, islam osvosv." Men nej! Det är så mycket mer! Ni har helt kalrt inte haft Humlebo, det hör ju jag! Han är skön!

Inför sista lektionen så tog vi min skrikochpanik-bil (aka Benzen), upp till Murberget där det var "genrep" inför lördagens premiärvisning. Ehm.. Ja.. Behöver jag säga mer än att det kommer att bli SÅHÄR pinsamt att visa våran film? Blä. Goa bullar fick vi iaf! Men som vanligt så är Frida ALDRIG nöjd, så bullarna var ju först för torra, sen för mjuka? Sedan ickefluffiga. Jaa.. Fascinerande!

Vad har jag mer gjort idag? Ätit middag, gryta, fettgottjao! Dock så tror jag att mamma råkade tappa cayennepeppar-karet i grytan. För helvete vad pepparstarkt det var! Men kryddstarkt ska ju vara bra sägs det? Vem vet!

Stallet är iallafall gjort och jag ångrar lite nu att jag inte red något idag men. Det kommer fler dagar! Hästarna såg så näjda ut där dem stod i hagne utan massa frost runt snoken! Dem ska dock få komma in strax troor jag! Ska bara dricka upp mitt goa te först!

Min rygg dödar mig SÅHÄR mycket just nu. Deprimerande! Något som är ännumer deprimerande ära tt det tydligen ska snöa hela helgen!? VAFAN!? Kunde komma 1-1,5dm imorgon? Vafan, gere? Vi har snö. TACK det räcker!

Imorgonkväll kommer dock två vänliga själar hem till Moi! gosochmysfritös-kväll. Denni! Nu avrt ni avis va? Vavavava!?

Åh, en bra sak som hände idag var att jag blev 200kr rikare! Weihooo! Tack Stefan! Det behövdes! Mitt konto kommer att fyllas med 1050kr imorgon. Då kommer jag att ha 1500kr på kontot typ. Frida, jag vettefan om jag får det att gå ihop... Någon som kan låna mig 1500kr?! Storebror kanske? Jävla bajs också... Nu då det var haxx och allt..

Nä, nu ska ajg drömma mig vidare i pengarnas värld!

BYE!
RSS 2.0