Fy FAN!!!

Vad tungt det gick på rundan idag! Själva svängen jag sprang, gick bra. Mendär jag gick, gickk det tungt. Men, jag tog mig runt! Svettig som ett jävla as. så nu ska jag stoppa lite mat i magen. Sedan traska ut och rida Doris på banan. Hoppas hon är lika fin som igår!
 
Red ju ut igårkväll. I kvällssolen. Så skönt! Det var så fint, och Doris fuxfärg lyste så sjukt fint. Åh, nästan så jag är lite kär i min häst! Jaja, jag red ner till Anders lägda och red på min volt där. Hade ju joggat henne på vägne ner, så jag började med att värma i lite aglopp i båda varv. Sedan red vi trav-galopp-trav övergångar. Och därefter satte jag henne lite till på baken och red skritt-galopp-skritt. Och FYSATAN vad fin hon var! Alltså, jag satt bara, rakt upp och ned, red med rumpan och alldeles stilla i händerna i ett perfekt läge. Och behövde bara ändra sittbenet till den galopp jag ville ha, hon fattade (lite för hög i formen, men jag fick ner henne lite mer än vanligt i formen!) och rullade på i lugn jämn galopp, bromsade upp henne genom att spänna magen och trycka ner rumpan lite extra, och vips så skrittade hon, LUGNT. alltså, det var så satans kul att rida! Och sedan testade vi lite byten i språnget. Vi får till dom rätt bra höger->vänster. Men från vänster->höger blir det oftast lite kaos och ett travsteg innan ny galopp. Men hon är lugn! Efter galopparbete tog jag traven. So jag latat mig lite med eftersom hon varit så springig. Men inte igår! jävlar vilket tryck! Gjorde några längningar, och visst hon blir lite springig, men hon länger ju. Upptagningarna satt som en smäck, nästan för bra för hon gjorde halt efter vissa, det gäller att jag rider mer in i upptagningarna och inte bara bromsar. Balansgång detdär! Skulle kunna babbla på tusen år till om min fina häst, men ni hajjar att hon var fin! Efter travarbetet så skrittade vi en bit, sedan tog vi en busgalopp(vilket hon älskar) som beröm, och joggade sedan en sväng innan vi skrittade hemöver.
 

Tänk er, hoppehäst har hon nästan varit också. Förra våren höll vi på med sådana dumma saker. huvva! Skulle ALDRIG våga hoppa 110cm idag. Tur vi sadlade om till dressyr på heltid istället ;)
 
Idag känner jag av läget inför morgondagen. Rider igenom henne och tränar program. Hon kan ju snart båda programmen själv, så hon brukar som ta saken i egna händer lite. Och det kan ju bli kaos om hon gör så på tävling! Vi får se om vi åker ner imorgon. Beror väl på hur bakis jag är, moahah! Jag planerar att åka ner. Men det skulle inte göra något om vi skippade det heller. vi får se helt enkelt!
 
BYE!
RSS 2.0