Det blir inte alltid som man tänkt!

Som rubriken lyder, det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig!

Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Inte alls faktiskt. Men så blir det ibland, jag rår inte över vädrets makter så att säga!

Igår var det helt plötsligt -3grader ute. Och hade varit blåsigt på dagen. Så ridbanan var hård och vägen likaså. Så hästarna fick en spa-dag. Myste med massage och promenad istället. 

Först ut vägverket. Belissima ska tugga i allt Som jag har på mig. Spelar ingen roll om det är mitt hår Eller skottkärran. Bebishäst...


Efter massage med liniment Så blev det lindor och täcke för att få igång lite mer effekt av linimentet.

Doris står alltid och njuter då hon får massage. Hon sover verkligen. Och dreglar. Haha<3 Hon var nog rätt nöjd över en oplanerad vilodag. Så nu får vi pussla om resten av veckan lite. Men såhär kan det bli då man bor lite norrut i landet. Vi får se hur underlaget är idag. Är det hårt skrittar vi ut. Det gäller ju att ta det lite easy DÅ det blir stenhårt och fruset. Dels pga halkrisken Och dels pga hon inte är van vid så hårt underlag. Så då måste vi vänja senor, leder och ligament! Denna lite köldknäpp skulle dock inte bestå. Utan det ska bli plusgrader igen Imorgon eller så. Tur det!


Doris va ingen bra fotomodell Igår.  Hon skulle bara pussas hela tiden, hehe.. Men även Doris fick stå med täcke en stund efter massage med liniment.

Typ såhär ser de flesta bilderna ut på Knasen från igår, haha <3

BYE!
RSS 2.0