Woopwoop!

God afton mina vänner och alla som jag inte känner!

Det blev Inge karameller! Jag är faktiskt inte sugen på någonting om jag ska vara ärlig. Konstigt! Imorgon är det lördag så då får man ju äta med gott samvete. Sitter nu med en inpackning i håret. Eller ja, det är faktiskt bara balsam son suttit i typ 2 timmar. Ska duscha ur det då jag skrivit klart. Jag är sjukt trött så de ska bli skönt att sova faktiskt!

Var ju som sagt in och red i ridhuset i eftermiddags. Och hör och häpna! Det som tog 40min att få igenom igår tog 10minuter idag. Sen var hon på plats! Så jag bad henne att trava likadant också. Och det var väl inga problem?! Ryggen var verkligen med och jag höll stundvis på att studsas ur sadeln! Skämt och sido, men det rörde sig extremt mycket om man jämför hur hon varit senaste veckorna. Tog igenom skänkelvikningarna också, funkade bra. Men hade bara vanliga sporrar idag, så hon dog av då de blev jobbigt. Nästan så ett spö hade behövt och petat lite på bakbenen. Men hon blir ju helt tokig av spön, så det fick gå ändå. Sandra fick kämpa som tusan istället! Även fast jag bara fokuserade på grundridning i samtliga gångarter så blev jag helt slut i kroppen. Magmusklerna fick kämpa, röven fick kämpa, låren fick kämpa. Men jag red jävligt bra! Cred till mig för det! Galoppen, ja. Den var fin i vänster och lite kantig i höger. Men det fick va så, bitvis fick jag till bra galopp i båda varv! I höger så satte hon sig för mycket samtidigt som hon var låg i formen så det blev jättejobbigt, vi hittade inte mellanläget helt enkelt. Men det gör inget! Och vet ni? Efter 40minuters ridning kände jag mig klar. Det har nog aldrig hänt! Men kraven var inte höga, och hon hade ryggen med sig HELA passet. Hon släpade fötterna efter sig på väg upp till boxen, hon lyfte inte ens ordentligt över tröskeln så hon slog i den, haha sötpuppan! Så hon hade ju kämpat på som tusan med rätt muskler, då blir man trött. Så jag är nöjd! 


Imorgon händer det grejer! Birsta bland annat! Och Doris ska motioneras såklart! Uteritt blir det nog, får se om vi hinner innan mörkret faller. Har lite ärenden söderut imorgon som sagt. Men mer om det imorgon, woopwoop!

BYE!
RSS 2.0